Чрез реализацията на настоящия проект ще бъде удовлетворена потребността от придобиване на специфични знания за конкретни работни места в сферата на кетъринга и здравословно хранене на служители на Мастър-пик ЕАД. Общата цел на проекта е да се повиши производителността и качеството на труда и да се създават условия за устойчива заетост, чрез повишаване квалификацията и способностите на служителите, чрез включване на служителите в специфични за заеманите от тях позиции обучения. Целевите групи по проекта включват: - 2 неактивни и/или безработни лица до 29г. вкл. - 167 заети служители на фирмата. Включените в проекта дейности са насочени към специфични професионални обучения за служителите на фирмата и специфични професионални обучения за неактивни/безработни лица , както и включването на поне 50% от успешно завършилите обученията неактивни/безработни лица (с придобит сертификат) в несубсидирана заетост. Описаните дейности ще окажат пряко влияние върху нарастване на личното професионално израстване на лицата, които ще получат възможност да усвоят нови знания и по този начин да станат по-конкурентоспособни и адаптивни на пазара на труда, но ще допринесат и за повишаване на конкурентоспособността на кандидата и създаване на предпоставки за развитие и на допълнителни устойчиви работни места. В допълнение, проектът включва дейности, насочени към млади хора до 29 г., които ще получат възможност да повишат своите умения и познания в точно определена област и по този начин да останат на работа в перспективна компания в бързо-развиващ се атрактивен сектор. С реализацията на настоящия проект ще дадем своя принос за повишаване на качеството на работната сила, което ще намери проявление в следните направления - повишени умения на ключов персонал и достигане на по-висока производителност на труда, с пряк ефект върху финансовите показатели и печалба на дружеството.
Обща информация
Статус | Приключен (към датата на приключване) |
---|---|
Дата на стартиране | 21 Юни, 2018 |
Дата на приключване | 21 Дек, 2019 |
Дата на договора | 21 Юни, 2018 |
Програма
Бенефициент
Финансова информация
Обща стойност | 507,000.00 |
---|---|
БФП | 304,200.00 |
Собствено финансиране | 202,800.00 |
Общо реално изплатени суми | 300,101.29 |
Процент на участие на ЕС | 85,0% |
Местоположение