Нови методи за добри търговски практики в предлагането на хранителни продукти

Проектът "Нови методи за добри търговски практики в предлагането на хранителни продукти" е проект, разработен в посока на диверсификацията на бенефициента, като му предоставя нови форми за доход. Проектното предложение е базирано на това да се закупи оборудван преместваем обект, състоящ се от два модула изработен от термо панели, снабден изцяло с необходимата техника за извършване на дейности по приготвяне и предлага на различни видове хранителни продукти, като риба и аквакултури, пържени картофи, салати и напитки от свежи плодове и зеленчуци, сандвичи, палачинки, сладолед и сладки изделия, бира и безалкохолни напитки. Бенефицентът предвижда да обособи място, в което да се приготвя риба, както от собствения му улов, така и да се подпомогне други рибари от региона като се осъществи изкупуване на техния улов, който да вложи в крайния продукт предлаган на клиета. Предвижда се използването и приготвянето на свежи и замразени риба и аквакултури от съществуващите търговски организации от региона. Бенефициентът е осъществил договорни отношения с местни производители на плодове, зеленчуци, мляко и млечни продукти и други, като възнамерява да ги внедри в приготвянето на крайните хранителните продукти, като по този начин ще подпомага търговските отношения в различни отрасли на хранително-вкусовата промишленост. Проектът предвижда да даде възможност за откриване на едно ново работно място като запази съществуващите четири работни места в организцията.

Коментари
Оставете коментар

Обща информация

Статус В изпълнение (от дата на стартиране)
Дата на стартиране 11 Фев, 2021
Дата на приключване 11 Окт, 2021
Дата на договора 11 Фев, 2021
Вижте в ИСУН

Финансова информация

Обща стойност 179,885.76
БФП 89,942.88
Собствено финансиране 89,942.88
Общо реално изплатени суми 0.00
Процент на участие на ЕС 85,0%

Местоположение