Подобряване на производствения капацитет на „АГИ - 1" ООД

Проектното предложение се фокусира върху подобряване на производствения капацитет на предприятие, специализирано в производство на пресни сладкарски изделия с производствена база в гр. Пловдив. В рамките на проекта се предвижда внедряване на следните активи във връзка с преминаване към високотехнологично производство и значително разширяване на производствения обем по отношение на съществуващите продукти: 1/ Линия за разточване на продукти от бутер тесто - 1 бр. 2/ Автоматична линия за опаковане на сладкарски продукти - 1 бр. В резултат на внедряването им ще се повишат капацитетът за производство и качеството на продуктите и ще се засили експортният потенциал на дружеството. Дейностите по проекта включват закупуване, монтаж и пускане в експлоатация на посочените активи, с които ще се постигнат следните резултати: 1. Подобрени производствени процеси и повишено качеството на продуктите чрез преминаване към значително по-съвременни и ефективни технологии при разточване, разрязване, оформяне и пакетиране на сладкиши от бутер тесто 2. Увеличени обеми произведени продукти по отношение на съществуващия асортимент 3. Намалена себестойността на продуктите

Коментари
Оставете коментар

Обща информация

Статус Приключен (към датата на приключване)
Дата на стартиране 01 Дек, 2020
Дата на приключване 01 Дек, 2021
Дата на договора 01 Дек, 2020
Вижте в ИСУН

Бенефициент

Финансова информация

Обща стойност 538,000.00
БФП 376,600.00
Собствено финансиране 161,400.00
Общо реално изплатени суми 0.00
Процент на участие на ЕС 85,0%

Местоположение